Aromatic Giftset small - Luxury Orchid

vanaf € 26,28 zonder opdruk
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 € 27,54 *
vanaf 100 € 26,81 *
vanaf 250 € 26,57 *
vanaf 500 € 26,28 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A168-AGS-LO
Ervaar de luxe van een geschenk dat de zintuigen prikkelt met verleidelijke geuren en een...meer
Ervaar de luxe van een geschenk dat de zintuigen prikkelt met verleidelijke geuren en een natuurlijke uitstraling. De Aromatic Giftset small - Luxury Orchid biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en heerlijke geuren, ideaal voor elke gelegenheid. Deze set bestaat uit een stijlvolle schaal, een orchidee in een keramieke pot, een ambergeurblokje en een bijbehorende schaaf. De gehele set is sierlijk verpakt in een kartonnen verpakking in de mix van drie kleuren met een transparant display, direct klaar om cadeau te geven.

Verzorging van de Orchidee:
De Orchidee heeft niet veel water nodig; geef de plant elke 7 á 10 dagen een scheutje water op de grond en niet op de plant zelf. Zorg dat het water op kamertemperatuur is en voorkom dat er een laag water in de pot komt te staan. Plaats de Orchidee op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht en tocht. In de winter heeft de Orchidee minder water nodig omdat deze in rust is.

Personaliseer de Aromatic Giftset
Maak dit uitgebreide pakket nog unieker door hier een kaart aan toe te voegen. Hierop kun je jouw eigen boodschap en uitstraling kwijt en maak je het net wat persoonlijker. Dit biedt jou de perfecte gelegenheid om waardering te tonen aan personeel of klanten. Zo geef je niet alleen een prachtig en fris geurend cadeau, maar ook een herinnering waar men lang van geniet.

Let op:
Omdat wij werken met levende producten, kunnen de afgebeelde soorten kleine afwijkingen hebben van de foto’s. Zo kan er bijvoorbeeld net een ander (soort of kleur) plantje inzitten dan op de foto, afhankelijk van de beschikbaarheid. Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor zijn de transportkosten in overleg; neem hiervoor gerust contact met ons op.

Eigenschappen

Land van herkomst: NL
Opdruk tekstpositie: Op het product
Productietijd: 5 werkdagen na definitieve goedkeuring
Informatie over de productgrootte: Box: 13 x 13 x 40 cm
Laatst bekeken