Botanical Giftset small - Serene Escape

vanaf € 28,76 zonder opdruk
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 € 31,69 *
vanaf 100 € 30,71 *
vanaf 250 € 29,74 *
vanaf 500 € 28,76 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A168-BGS-SE
Ontsnap aan de standaard geschenken en kies voor een uniek groen cadeau dat zowel groei als bloei...meer
Ontsnap aan de standaard geschenken en kies voor een uniek groen cadeau dat zowel groei als bloei omarmt. De Botanical Giftset small biedt een elegante mix van natuur en stijl, perfect voor elke gelegenheid. Deze set bestaat uit een prachtige schaal, wat de basis van deze set creëert. Op de schaal staat een schitterende orchidee in een keramieke pot, welke wordt uitgeleverd in een transparante beschermhoes om hem te beschermen. Daarnaast vind je een klein groen plantje, vaak een Rhipsalis of succulent, in een keramieke pot. Alles wordt zorgvuldig verpakt in een mooie giftbox, waardoor het cadeau direct klaar is om te geven. Dit alles komt rechtstreeks uit de kwekerij en dus ontvang jij verse en kwalitatieve planten.

Verzorging van de Botanical Giftset
Deze sets zijn heel makkelijk te verzorgen, wat het extra leuk maakt voor iedereen, zelfs zonder groene vingers. De orchidee en de groene planten in deze set vereisen minimale zorg. Geef de orchidee eenmaal per week water door de kweekpot onder te dompelen in water en zet de plant op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. De groene planten hebben eens per twee weken een kleine hoeveelheid water nodig en staan het liefst op een plek met halfschaduw. Zo kun je weken- tot maandenlang genieten van een prachtig bloeiende orchidee en duurzame groene planten.

Personaliseer de Botanical Giftset
Maak dit uitgebreide pakket nog unieker door samen met ons een op maat gemaakte inlay of design voor in de giftbox te ontwerpen. Hierop kun je jouw eigen boodschap en uitstraling kwijt en maak je het net wat persoonlijker. Dit biedt jou de perfecte gelegenheid om waardering te tonen aan personeel of klanten. Zo geef je niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een herinnering waar men maandenlang van geniet.

Let op:
Omdat wij werken met levende producten, kunnen de afgebeelde soorten kleine afwijkingen hebben van de foto’s. Zo kan er bijvoorbeeld net een ander groen plantje inzitten dan op de foto, afhankelijk van de beschikbaarheid. Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor zijn de transportkosten in overleg; neem hiervoor gerust contact met ons op.

Eigenschappen

Land van herkomst: NL
Opdruk informatietekst: Gepersonaliseerde achterkaart in giftbox - full color
Opdruk tekstpositie: Op het product
Productietijd: 5 werkdagen na definitieve goedkeuring
Informatie over de productgrootte: Box: 18 x 28 x 45 cm
Laatst bekeken